Gjør det selv Relax/antipermanent

Vi jenter med afro, krøllete og krusete hår, gjør alt for at håret skal bli rett og holde seg rett. Jeg har alltid drømt om langt rett hår, som flagrer i vinden LOL = ). Men så er det sånn at de som har rett hår vill ha krøller og omvendt. Hvorfor er det sånn?     vi vil ha det håret vi selv ikke har, man blir ikke fornøyd uansett. Jeg kan sette på exstetion å ha langt og vakkert hår i tre måneder, så er jeg lei. Jeg er fornøyd nå men du kan si det er en selvsikker sak. Hvor selvsikker er jeg angående håret mitt. Det har tatt meg mange år og frisyrer, før jeg har funnet ut hva jeg liker. Nå vil jeg si man kan forandre håret til hva man vil om dagen. Bli å se ut som hva man vil pga sminke og dagens teknologi men alt koster penger da.  Men det beste er å like deg selv og håret ditt all natural før du prøver andre ting.

Jeg har afro hår og det er jo denne myten at du aldri skal ta på håret til en afrikansk dame. Til og med kjæresten må holde seg unna. Når det gjelder meg selv kan jeg si at det er mye arbeid med afrohår. Man kan ha brukt flere timer på å rette ut  håret og fikset det. Så går man ut og det begynner å reine og da er det gjort.!!!. "En regn dråpe, en krøll pleier jeg å si." Alle typer hår krever vell sitt og det er ikke alltid like lett. De som tørr å ha kort hår er drit tøffe og det er kult. Selv kler jeg ikke kort hår i det hele tatt. Jeg kan si jeg er litt ekstra hårsår ja. Jeg husker at å gre håret når jeg var liten var et helvete det gjorde vondt og det blir dreads (floker) med en gang. Håret mitt floker seg så fort til dreads at jeg ofte må klippe av floka, hvis jeg ikke grer hver dag. Derfor er relax min beste venn. Jeg tar den hver 3 måned og håret blir lettere og stelle med. men det blir også veldig tørt så jeg må bruke produkter for å forhindre det.

Det finnes mange merker men jeg liker soft and beutiful best =). Sjekk ut videoer på youtube.com der ser du mange videoer om hvordan man kan gjøre det. 

Det heter relax og man får kjøpt det på afro butikker og koster ca 100 kr. Det er som å farge håret bare man retter ut krøller i stedet. Det kommer i forskjellige styrker for barn, svak, normal og strong. Dette kan gjøres i en afro frisørsalong for ca 400kr. Hvis du er usikker og ikke vil gjøre det selv. Desto mer krus og krøll jo sterkere trenger du. Jeg anbefaler at du sjekker på armen om du tåler det. Det kommer til å svi litt men det skal ikke brenne.

Lag 4 musefletter og bland 1a og 1b godt sammen. Deretter starter du med den ene delen og begynn nederst og jobber deg oppover. Hvis du har tatt det før ta helst bare etterveksten. Ha det i så lenge du greier max 20 min. Det kan begynne å svi litt  og det må du tåle, men begynner det å brenne vask det ut. PS: derfor sjekk om du tåler det på armen først.

Skyll ut med Shampo og balsam veldig godt til sjampoen ikke er rosa. Latt balsamen være i 10 min. For at det ikke skal bli tørt viktig!

Ta i balsam som ikke skal skylles ut og hair lotion så håret ikke blir tørt.

Jeg har gjort dette selv i mange år, så rådfør deg hos de du kjøper det hos hvis du er usikker på noe. Sjekk også ut på youtube der ser du mange bra måter å Relaxe det på. Og husk krøllene kommer ikke tilbake. PEAS!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

natacha tvilling

natacha tvilling

30, Oslo

Jeg er glad i mote, trening mennesker og å være sosial. Jeg liker å opdatere meg med alt som skjer rundt meg. Jeg vil ha med meg alt og deler med dere. Jeg setter pris på tilbakemeldinger og råd. PEAS =)

Kategorier

Arkiv

hits